Nytt för Scrap It

Känns ibland som om vissa uppdrag får vänta längre än andra; så kändes det med Scrap It och därför tog jag i lite och gjorde dessa fem i förrgår kväll; älskar letter-formatet, det går såå fort att göra ett par stycken!
197060-72197060-71197060-70197060-69197060-68

Och så har jag blivit utmanad också, på flera håll...men de svaren får dröja lite!

Hoppas ni haft ett par sköna dagar nu!

Här i Askim, liksom på många andra ställen öste ju regnet ner, men det går att dansa runt stången ändå...fast kameran fick vila större delen av dagen! Så inga roliga bilder att visa och inte heller ngn ny layout, men tänkte visa en av de layouter jag är mest nöjd med någonsin; en scraplift av den här tjejen, http://tessaann.blogspot.com/ . Gillar hennes stil mycket och hon tyckte dessutom massor om min lift! Smickrande!

image67

Till färgutmaning på SWEscrapbook

Scrappa i färgerna rosa, grå, svart och vit...det var utmaningen som Heléne gav oss på http://swescrapbook.blogg.se/ och här är mitt bidrag...

197060-66

...och scrappat en dubbel!

Joel fyllde tre nyss och vi funderade länge på vad vi skulle ge honom i present. Tänkte först på en tvåhjuling med stödhjul, förstås, eftersom kompisarna har det, men han vill verkligen inte sitta på en sådan! Kom till slut på trampbil och det visade sig vara en kanonpresent; pojken lyste med hela kroppen när han öppnade paketet!

Jag har plåtat av den i skumt ljus på balkongen, så färgerna är inte riktigt bra...
 
197060-65

...och så har jag skaffat gästbok!

Ligger under Länkar...

Scrap It-material

Senaste jag gjort för Diana på Scrap It. Känns lite mörk och tråkig nu när solen skiner och shortsen är på...men så är ju Sverige större delen av året...

såpbubblor

Soliga dagar!

Vad är godare än kall "malon"?
197060-63

GAAAAAAAAH, datorstrul!!!!!

Man kan ju bli galen för mindre. Vi har fått ett gulligt litet virus som stänger av datorn HELA tiden; får inte ens en chans att söka igenom den...nåja, bra skäl till nyinköp! Och, ja, lämna in den här på service och plötsligt ha TVÅ!

Här är två nya från mig...
coolpåsk

Och hörni, ni är väl med på min utmaning??

Utmaningen på SWEscrapbook denna veckan

Häng på!

"{Veckans utmaning v23}

En dags sent pga svenska nationaldagen, men här är Annikas fantastiskt härliga, roliga och riktigt utmanande utmaning! Vi hoppas ni antar den, fram med de operfekta fotona och era prylar och gå loss ordentligt! Blir du inspirerad av Annikas utmaning så hoppas vi du skickar ditt alster till oss på swe.scrapbook@gmail.com, märker ditt mail Veckans utmaning v23 senast tisdagen den 12/6 kl 21.00.

Min utmaning denna vecka är att scrappa de där bilderna på dig själv som inte är så särskilt fördelaktiga; vi kan kalla dem fulkort/kulkort/misslyckade eller helt enkelt tekniskt ofullkomliga. Visst har vi dagar då vi inte känner oss riktigt så snygga som vi faktiskt är? Jag har det definitivt! Så plocka fram dem och gör något av dem! Vågar du?

Som om det inte skulle räcka med att bjuda så på sig själv, vill jag dessutom se minst 50 olika dekorationer på ditt alster, stickers, chipboard, rub-ons inräknade, men minst en av dem ska vara en piprensare! Här kommer mitt bidrag..."
Förfallet...

Stort lycka till/
Annika