Ett dygn kvar...

Mmm, ett endaste dygn och alla sitter vi väl och filar på våra nyårslöften? Nä, det är nog ingen idé; de håller ju ändå aldrig! Men man kan ju ha intentioner att förändra och förbättra och lyckas man någorlunda med det är det väl bra?

Att välja sina 10 favoritlayouter är alltid svårt, men jag tror det var ännu svårare i år, eftersom jag gjort så få...här är de i alla fall:

2009 var året jag började digiscrappa och de två sista är just det:

Ja, det var mina val, utan inbördes rangordning. Jag önskar Er samtliga ett Gott Nytt År!

Julkort 2009

Ja, vänner, året närmar sig sitt slut och snart kanske favoriter från 2009 dyker upp här i bloggen; har ju nästan blivit tradition...till dess önskar jag Er en riktigt God Jul och hoppas ni har lite ledighet att njuta av! Själv är jag ledig till efter trettondagen...
Kul med Photomats!

Det var ett tag sedan jag var inne på Mikaelas kursblogg. Ja, ni som gått hennes kurser i Photoshop vet vad jag menar och för er andra kan jag förklara, att det var en kurs för oss som ville lära oss lite tips och trix och som inte kunde så mycket innan...i alla fall, jag kollade igenom lite och hittade lite som jag inte hann med under kursens gång; därför är det så bra att den ligger kvar! Det här testade jag nyss:

Så kul kan man ha med sina bilder! Nu önskar jag mig ett Nikonobjektiv 50mm/1,8...tomten, hallå!

Mer digitalt!

Det är bara så jag scrappar just nu, men det ligger ett nytt Scarlet Limekit och tittar på mig i vardagsrummet, så kanske...Hallå, någon där?

Eller ropar jag för döva öron?
 


Edit: att det här är en lift på en lo av Wendy Bretz föll visst bort igår...men det är det! Och ramen är visst också borta, ser jag...