Nääää, vilken sommar!

Vi har inte ens varit iväg med husbilen ännu, för det är nog det tristaste, gråaste väder jag kan minnas just nu och att sitta i en husbil i ösregn är värst...usch, vad tråkigt det är; tur man har över fem veckor kvar av sommarlovet!  Jag uppdaterar lite och tar semester härifrån när solen behagar komma istället!

Som många andra har även jag blivit "tagged" av Cattis (
http://kathis.blogg.se/) och Skumpis (http://skumpis.blogspot.com/). Tackar Er allra ödmjukast och ni vet ju att ni är till stor inspiration för mig också!

197060-86

Det finns såklart inte så många att skicka vidare till, men ett par riktigt duktiga tjejer som jag gärna nämner som inspirationskällor är  http://marajjahsscrapblogg.blogspot.com/ , http://www.frusigoldson.blogspot.com/  och http://miztyloveslife.blogspot.com/ . Ni får klicka på länkarna och kolla själva. Som ni ser, så har jag ingen aning om hur man gör för att bara visa namnet på den som länken visar på, så om någon vänlig själ vill tala om för mig hur man gör, blir jag evigt tacksam! För visst ser det oproffsigt ut ovan?

Fler kul grejer har hänt!

För någon vecka sedan kontaktades jag av Tenika som har den här bloggen http://scrapbooklayouts.blogspot.com/ . Hon undrade om hon fick lägga ut layouter av mig som innehåller fler än tre bilder; klart hon får! Så igår fanns den första med, fast nu kanske ni får scrolla nedåt lite på den sidan, för hon lägger ut ganska ofta...

Och till sist har min härlige kille slutat med napp!
Och mamma är så glad; inget mer letande efter dem...
197060-87

Ja, jag har missat att redigera bort den röda PlayDoh-fläcken på tröjan...

Nu önskar jag Trevlig Sommar!

Tar nu sommarlov från bloggen ett tag; här ska åkas husbil och njutas av familjen! Och, förstås, fotograferas i mängd med nya kameran!

Bjuder på en layout för
http://swescrapbook.blogg.se/ där utmaningen var att använda paljetter;
image85

Ha det gôtt, gott folk! Vi hörs om ett par veckor!

Ja, just det ja, en ny också...

Och jag vill tacka alla Er som kommenterar i min blogg; det gör mig ofantligt glad! Försöker alltid att tacka personligen i era bloggar (om ni har någon...) men det är inte alltid det blir gjort...

197060-84

Har skaffat en ny älskling idag!

Nej, jag har inte bytt ut honom med stort H...har äntligen köpt mig en ny kamera! Här är han:

197060-83

Velade ju ett tag mellan Nikon och Canon, men dels har jag en del tillbehör kvar till Nikon (om de nu passar...) dels ingår blixt t o m sista juli och sist, men inte minst känns Nikon mer rätt för mig. Så, nu blir det till att spara mer pengar, för jag måste ju ha fler, och bättre, objektiv...

Det kom ett paket idag!

Eller två, faktiskt, men det ena var inte scraprelaterat...eller kanske ändå; två nya ljudböcker och dem ska jag ju lyssna på när jag scrappar. Det andra, var däremot scrapprylar och jag kunde ju inte hålla mig! Vad kul det är att använda mönstrat papper som bakgrund ; det gjorde jag i början av min karriär och nu har jag blivit sugen igen! Så här blev resultatet idag. Vädret är ju som det är, grått, så färgerna är ganska svåra att få till...

197060-83

Nä, någon riktig scrapblock är det inte...

...men, guuuuud, vad oinspirerad jag är; kommer liksom inte igång! Har ju, naturligtvis, INGET att arbeta med och det känns som om det går på rutin och inte är riktigt kul; kanske ska pausa ett tag och lyssna på böcker istället, eller rent av läsa själv! I livet innan Joel slukade jag böcker, men det hinns inte med alls längre...har dock börjat lyssna på cd-böcker igen och det kan vara en fantastisk upplevelse om det är en bra uppläsare.

Nå, slutgnällt! Jag har faktiskt gjort en ny alldeles nyss; är så inspirerad av
http://augustisallehanda.blogspot.com/ , tycker hon är alldeles fantastisk, men till just denna passade inte de starka färgerna så bra...

197060-80

Lite guldkant!

Den här chokladkartongen väntade på mig hos en kund som tack för väl uträttat arbete! Sådant värmer, minsann!

197060-79

Ps Den är redan uppäten...Ds

Tack till Er som delgav mig era...

...erfarenheter av Nikon/Canon! Har insett att jag måste ta mig till stort elektroniksäljande företag imorgon för att klämma och känna!

Sommarlooooooooov!

Åhåhå, under hela åtta (8!) veckor ska jag vara ledig! Tur att vi sparat föräldradagar! Sååååååå skönt det ska bli, men jag undrar; VAR SJUTTON ÄR SOMMAREN?  Du kan komma tillbaka när som helst nu!

Till sist vill jag gratulera Maria (
http://marajjahsscrapblogg.blogspot.com/ )  och Cattis ( http://kathis.blogg.se/ ) till deras placeringar i den STORA tävlingen Svensk Scrapbookingmästare 2007! STORT GRATTIS, tjejer, ni är väl värda era placeringar! Och naturligtvis Grattis till Er som Placerade er högst upp!

 


Färgutmaning på SWEscrapbookbloggen

Scrappa i färgerna blå, gul och vit löd utmaningen den här gången; så här blev mitt resultat...

197060-78

Övriga hittar ni på
http://swescrapbook.blogg.se/

Nikon eller Canon, Canon eller Nikon?

Tänk att det ska vara så svårt att bestämma sig för vilken kamera jag ska köpa!  Måste nog ta mig till en fysisk butik och klämma lite...valet står nog mellan Nikon D40X och Canon EOS 400D. Nikon är det märke jag använde förr, när jag plåtade manuellt, men Canon är ju Canon...någon som vill delge sina erfarenheter av dessa två?

Joels favoritfröken slutar på hans dagis på fredag, så jag gjorde en layout som litet minne. Vet ju att den förmodligen inte kommer upp på hennes vägg, men blir kanske ett roligt minne...skulle ju egentligen scrappat en bild på henne, men upptäckte att de få jag hade var rent urusla, så det fick bli en fotoserie i repris!

197060-77

Idag bjuder jag på två nya alster...

...och båda är för http://swescrapbook.blogg.se/ Den enkla är efter en skiss av Helene och dubbeln helt enkelt en utmaning om att scrappa en dubbel, valfritt tema...

maloncykla

Härlige unge!

Det går inte en dag utan att jag tänker på hur tacksam jag är för att du finns! Älskar dig så mycket!197060-74