Ibland är det svårt att välja mellan fotona!

De allra flesta gånger kameran är med, vänder Joel numera bort huvudet...trist och häromdagen blev jag riktigt "sur" på att inte kunna få till ett enda bra foto. Det kände han visst av, sötnosen, för se, det blev flera stycken på raken! Tack, lille pojk!Igår var vi på påskbrasa i Slottskogskolonin. Där var korvgrillning, café och lotteristånd. Trevligt, men jag behöver knappast tillägga att det blev VÄLDIGT varmt, va? Årets varmaste dag och vi uppsöker eld! Lite trist tycker jag det är, att så få barn var utklädda till påskgummor och påskgubbar. Jag ser inte påsken som så mycket annat än extra ledighet, men små söta, utklädda barn hör ändå till!

Ps Joel var utklädd!

Glad Påsk!

Hoppas ni får mycket godis! Eller kanske inte? Den här påskgubben blir aaaargggg om det inte kommer någon påskhare...

Påskbrasa?

Någon som känner till om det blir påskbrasa i närheten av Askim med omnejd?

Ah, ledig!

I flera dagar, underbart!

Ibland har jag så svårt att hålla masken när sonen utbrister svordomar och dylikt; det låter nästan lite gulligt när det kommer ur barnamun:Och besöken fortsätter att öka härinne, det är jättekul! Nu är det sängdags för den här gamla tanten, hon är nästan uppe på övertid...vi ses imorgon!

Kul!

Kolla Scrap n Win ! Min är trean i traditionell scrapping!

Konstigt...

Var inne och kollade scraptoppen för en stund sedan; från att ha legat någonstans mellan 30 och 40 besökare dagligen, har det plötsligt varit inne nästa 130 pers idag! Vad har hänt? Kul är det i alla fall!

Jag behöver ledigt!

Skit att man måste jobba, när det finns så mycket annat, mycket roligare att göra! Skönt att det blir några extra lediga dagar nu i påsk i alla fall...Trevlig lördagskväll!

En alldeles underbar dag har det varit! Kan våren vara här på riktigt nu tro?Joel är allergisk mot katter, men vid den här tiden på året, sommaren alltså, äter han medicin, så det funkar bra att träffa dem då. Och nog är de alldeles bedårande söta, det tycker till och med jag, som inte alls är ngn djurälskare...