NyscrappatNär jag började scrappa hade jag alltid, på varenda lo, cardstock som bakgrund. Nu har jag sett att det börjar komma igen och tja, varför inte gå tillbaks till början? På den här layouten såg jag, vid redigeringen, att jag skrivit 2008; vilken tur att det går att ändra i Photoshop! För jag orkade inte fota om den...

Och på balkongen växer det!


Fyra dagar kvar till semestern; det gäller att hålla ut i värmen! Jag gläds med er som har er semester redan nu och hoppas återstoden blir lika underbar! Nu ska jag nåla upp gardiner till husbilen! Det är nästan klart, bara lite kvar, sedan kanske det blir några interiörbilder från resultatet; exteriören finner ni om ni scrollar nedåt några inlägg...

Intet nytt...Vissa lagar fattas i den svenska lagstiftningen, t ex den som ger anställde AUTOMATISK LEDIGHET VID +25 GRADER! Jösses, så segt det är att går till jobbet när solen skiner så fint!

Förresten vet jag hur vi ska rädda Volvo; montera ur alla blinkers på nya bilar; det kommer att spara MYCKET pengar och de används ju inte ändå!!! Fast det är ju inte specifikt för just Volvo förstås, utan ALLA nya bilar...hur svårt är det blinka?

Jaha, det var vad jag hade att säga idag; nu stundar skön nattvila inför tufft jobb imorgon dag...gonatt från en oinspirerad (f.d?) scrappare och hobbyfotograf

Vi

Om bara inte blänket blivit i glasögonen! Fast jag gillar den ändå; vi är coola!


...och en till...


Se på f-n!

Jag har scrappat!Men jag gjorde bort mig lite; glömde skära av remsan på det dubbelsidiga papperet, så nu är den 30,5*31,5! Lär sticka ut från albumet...fast jag kan nog skära lite både uppe och nere och chalka om kanterna. En hel del av grejerna kommer från senaste Scarlet Lime-kitet, resten är allt möjligt.

Nu ska jag se Criminal Minds; det är typ det enda jag ser på tv...gokväll!

Inte mycket till scrapblogg det här inte!

Vaaaaaaaarfööööör är det så segt att komma igång?  

Nä!

Jag röstade inte igår, har helt enkelt inte alls orkat uppbåda kraft och ork till att ens intressera mig för valet. Jag vet, det är min rättighet och skyldighet i demokratisk anda, men ibland tar det bara stopp!

Nä, jag har inte scrappat på ett tag; har inte haft lust, men nu har jag massa nytt material och foton kommer imorgon! Crimson är allt bra snabba! Och i nästa vecka kommer paketet från England, som blivit försenat pga, i sin tur, försenade leveranser till webshopen...

Nä, jag har ingen som helst lust att jobba längre; skulle kunna tänka mig att vara hemmafru på heltid! Eller också är det längtan efter semestern som drar i kropp och själ? Skulle tro det!

Nä, dynorna till husbilen har jag inte ens börjat med, inte heller gardinerna, som för övrigt inte ens finns i form av tyg hemma!

Nä, sonen lyssnar inte mycket på oss just nu! Men han är duktig på att "rymma" och med det menar jag att han sticker iväg till kompisar på gårdar längra bort utan att fråga om det är ok, så att vi vet var han är, när han får vara ute själv! Suck, han har alltid varit väldigt "lättskött" men nu testas det gränser vill jag lova! 

Nä, GI-tänket funkar inte fullt ut längre; måste rivstarta igen; fan, snart ska ju bikinin på! Jag bara måste få igång den där omtalade motionen...fast jag har inte sett att de säljer den i ngn webshop???

Jag har idag inhandlat två st externa hårddiskar och kopierat över bilder, filmer och ljudböcker; det känner jag mig åtminstone nöjd med!

Nä, nu är det läggdags! Godnatt!

Trött på dyra blingswirlar?

Gör dina egna enligt Swirlydoos!

Ok, big problem; HUGE problem!

Eller, ja, ganska stort i alla fall...sitter och leker med Photoshop, overlays, ramar och sånt kul och undrar nu om det finns ngt sätt att slippa se den vita kanten av fotot, som sticker ut utanför bilden? Förstår att det inte syns om man har vit bakgrund på bloggen, men om man nu har en färgad? Går det att spara bilden, så att bara det som är innanför ramen syns? För så här är det ju inte snyggt...
 

Edit: enklast att byta till vit bakgrund, så det fick det bli! Tack för tips!