Möblerar om lite...

Vet inte riktigt hur jag vill att den här bloggen ska se ut, så jag testar lite olika utseenden...under tiden kan jag visa upp en ny layout:


När jag väl har hittat en stil jag tycker om för tillfället, känns det som om jag gör likadant på alla layouter; nu är det mycket blommor och bling. På denna tänkte jag göra annorlunda, men se, det ville inte den; blommor och bling blev det här också...nästa måste jag göra helt annorlunda, blir så trött på likadant! 


oh, love, love...









Det här är den mest underbare kille i hela världen, så är det bara!

Nytt...



Lite dassiga färger, jag vet, men ibland tröttnar jag på att vänta ut väder! Samma kväll jag hade gjort den här, lade Malin/slösa ut en layout på SIS, där hon skurit ut samma papper! Fast med en annan bakgrund, men det var ändå rätt lustigt att vi hade samma tanke samtidigt!

Nästa är veckans utmaning, EOV - Glamour, på Swescrapbook. Jag blev lite konfunderad över vad jag skulle göra, men när jag hittade bilden föll det på plats...


Men hallå...

När ska hon göra av med allt material? Är det inte LIIIIITE överdrivet samlande - papperochgrejeröverallt! Fast jag har ju sett värre...

På catwalken på Scrapinstyle är vi denna vecka fem stycken svenska tjejer; tipsytessie, maybemej, myamia, lisafisa och så jag! Grattis till oss!

Nöjd...

Ibland blir man bara så nöjd med det man gör! Så är det med den här layouten:

Gästdesigner...

Jag hade den stora äran att få vara gästdesigner för jommaslillakrypin. Det var ett paket med nya Sassafrass-produkter och det här skapade jag av det:






Och jag kan absolut klämma ur mig ett par layouter till från det paketet! Tack, Bodil, för förtroendet! Väldigt kul och jag gör gärna fler uppdrag! Om någon vill...

Jag har anmält mig till den stora SCRAPKRYSSNINGEN!  Hoppas innerligt att jag kommer med, fattar inte riktigt om mailet jag fick tillbaks är en bekräftelse på att jag är bokad eller inte...får ringa upp och kolla det...någon läsare här som ska med?


Jag scrappar på, jag...

Några av senaste tidens alster:





Och sist en layout från EOV-utmaningen på
Swescrapbook. Ordet var "Resa"



Vi ses!

Friday, thank god it´s friday!

Veckans färgutmaning på Swescrapbook:



Yes, på english! Gillar att göra det ibland...och nu gillar jag att gå och sova! Hej på er, vi ses snart!


Fyrkantiga, runda och i många olika former...

Ja, så ser papperen ut nuförtiden! Och det tycker jag är jättekul! Lite svårt ibland att få till det, men kul att variera med. Jag klippte till en rund själv, med mönstersax...och den ligger på ett vitt bord, det är alltså inte ett fyrkantigt  cardstock bakom...


Blommorna är utklippta ur Hamblys overlay och "eldade" med tändare för att vika sig i kanterna. Såg detta på en layout för ett tag sedan, men kan inte minnas vem som gjorde dem...om någon känner igen det, så påminn mig gärna!

Edit: Förmodligen är det hos den här damen jag sett blommorna;
Lucy 

Hu, vad det blåser!

Bäst jag är inne och gör lite nytta istället...som att scrappa...eller äta lite lördagsgodis, kanske...eller ladda hem lite snygga digikit? Japp, det gör jag nog! Sedan ska jag klippa och skära ut lite snygga mönster till mina layouter.

Kolla in veckans ord på
Swescrapbook - Lidelse:


Skräp att det blåser så; de vackra färgerna på träden försvinner ju! Ha en trevlig helg!
Annika