Möblerar om lite...

Vet inte riktigt hur jag vill att den här bloggen ska se ut, så jag testar lite olika utseenden...under tiden kan jag visa upp en ny layout:


När jag väl har hittat en stil jag tycker om för tillfället, känns det som om jag gör likadant på alla layouter; nu är det mycket blommor och bling. På denna tänkte jag göra annorlunda, men se, det ville inte den; blommor och bling blev det här också...nästa måste jag göra helt annorlunda, blir så trött på likadant! 


Kommentarer
Postat av: JEN

Haha, vilken tur att allt ändå blir så himla SNYGGT, trots att det ser "lika" ut ;-) Fattar inte hur du gör.......... Ha det bäst!

Postat av: Peterlina

Men är det inte så man gör... man fastnar i ett visst mönster ett tag tills man fastnar i något annat. Som tur är så scrappar inte jag kronologiskt så nån gång i framtiden kanske jag sorterar om i mina album och då kommer det bli en himla variation på teknikerna. Sen har jag ju två små att scrappa om så man kan ju fördela gracerna :D

2008-10-31 @ 08:28:07
URL: http://peterlina.blogspot.com
Postat av: Skumpis

Varför förändra nåt så uuuunderbart som din scrapstil??? Den här är bara såååååå bäst!!!Kram och trevlig helg!

2008-10-31 @ 22:53:04
URL: http://skumpis.blogspot.com
Postat av: Aase/ängel60

Blommor och bling det är snyggt det....men vissta fastnar man i en och samma LO stuk ibland.... men vad gör det, man kommer väl ur det tids nog. Alla LO ska nog inte heller sitta i samma album ellr?

Kram Aase

2008-11-02 @ 20:29:13
URL: http://angel60.blogg.se/
Postat av: Yvonne

Äh! Det är bara köra samma grej på alla tills det tar slut i fingrarna! :-D Jag gör likadant! Snöar in mig på saker och kör stilen tills den är fullständigt slut! :-DJättefin LO!

2008-11-02 @ 22:42:11
URL: http://yvonnescrap.blogspot.com/
Postat av: Hoppetossa

Stämpelbodens DT var här å spanade!

Kolla in vår inspirationsblogg om du vill veta vad vi spanar efter...

http://stampelbodens.blogg.se/

Kram Mariante2008-11-03 @ 15:41:42
URL: http://hoppetossadesign.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback