Joel, akta dig där nu...

Jag: Joel, gå inte där, du kan ramla i...Joel, inte där...aaakta...klaaaafss!

Joel: Men, mamma, varför gick du ner i diket sådär? Det var väl dumt!Jag: Jääääv-ar!

Ja, må han leva!

Idag firar vi en 5-åring här! Stort GRATTIS, älskade grabb!


Semestern närmar sig!

Kors, två inlägg samma dag! Jag sitter och kollar gamla bilder och hittade två vår husbil; ett, så som den ser ut just nu och ett, så som jag (vi) vill att den ska se ut. den andra bilden är (slarvigt) "målad" i Photoshop, men ni fattar nog...bilen är från -81 och somliga tycker nog vi är tokiga som åker runt i en sååååååå gammal husbil, men vi äger den och tillbringar inte mer än tre veckor per sommar i den, så för oss är den alldeles lagom. Allt finns i den; kök, toalett och dusch, 5 bäddar och gott om förvaring! Naturligtvis drömmer jag ibland om en ny husbil, men kostnaden för nya bilar är vansinnig, så vi kuskar vidare med vår gamla bil...

Så här ser hon ut:


Så här vill jag att hon ska se ut:


Mitt projekt nu är att klä om dynor (igen) och sy nya gardiner! Sedan är jag redo för avfärd!

Släktträff i Skarstad

Det har vi varit på i helgen. 120 personer hade slutit upp, 120 personer som jag är släkt med! Fast de allra flesta har jag aldrig någonsin hört talas om och än mindre träffat...

Man får naturligtvis höra en hel del kul episoder under en sådan träff och en av dem var att vi samtliga på något sätt är släkt med släkt till Greta Garbo! Långsökt, eller hur? Men rätt kul!  Några av de till Amerikat utvandrade var också på plats.

Jag är rätt så intresserad av historia, även om det hamnat en hel del i skymundan de senaste åren, och måste säga att jag beundrar människor som orkar forska så mycket i släktens historia; vilket engagemang! För att inte tala om tidskrävande! Och då scrappar jag ändå och vi vet ju hur tidskrävande det är!

Nåväl, jag tror inte jag besöker fler släktträffar i framtiden; de äldsta går bort och övriga ättlingars band blir mer och mer avlägsna. Så, en kusinträff är nog mer min grej; det är nära band, det!Någon av er som med?

Imorgon har vi en liten jubilar här hemma! Herregud, 5 år, vad hände? Min lille kille är ju stor! Och full av egen vilja och ett hett humör....hmmm...men ack, så go! Oftast!

På tal om femåringar, när somnar era på kvällarna? Jag försöker få J i säng senast 20, men han har börjat bli lite Alfons-aktig när han väl hamnat i säng och somnar sällan före 21. Ni vet, Alfons Åberg, som måste dricka vatten, gå och kissa, borsta tänderna fast det redan är gjort osv...dock, han ligger i sängen och vilar åtminstone. Utanför fönstret ser (och hör!) jag barn som är ute till 21.30; när somnar de? Jag tycker det är alldeles för sent för en femåring, vad tycker ni?

Idag har mitt paket från England kommit, men jag får hämta det imorgon istället; ska bli kul att se vad det är  för material! Nu måste jag skicka iväg en crimson-beställning på studs! Vi hörs!

Test...

Det här inlägget gör jag bara för att testa om den här superbraiga sidan funkar, scrapupdate!Från en härlig dag i Billdals Park, där detta fantastiska hus står och förfaller! Jag gråter för sådant, det är sådant fruktansvärt slöseri med kulturskatter!
 
Tragiskt, eller hur?

Nytt...

Tack för uppmuntrande ord om uppdateringar! Jag kör väl vidare ett tag till...Trevlig helg till hela världen!

Funderar och funderar...

...på om jag ska fortsätta uppdatera denna blogg eller inte. Medan jag fortsätter fundera på det länkar jag till Fantastiskt Duktiga Lotta som har en härlig utlottning på gång! Den vill jag vinna!

Idag är vi hemma och vabbar och jag kan nog stjäla mig till lite Photoshoptid; måste greja till ett gäng bilder, då jag har ett uppdrag för en engelsk webshop att göra snart. Kul!Batman hälsar!

Scarlet Lime-kit april

Me like!


Kid with eyelashes - me LOVE!

Lång paus!

Ja, det blev det; det var inget som jag planerade, blev bara så. Rätt skönt är det att låta bli bloggen ibland; det finns ju annat att prioritera den här årstiden!

Jag har dock scrappat som en galning; bestämde mig att till mors 70-årsdag ge henne boken om hennes liv och den har vi idag överlämnat. Och ni må tro att det var en oerhört uppskattad present! Tårar och glädje om vart annat! Gissa om jag är glad över attt ha funnit denna underbara hobby som gläder mina närmaste så!

Kanske lägger jag ut bilder på albumet, måste höra med jubilaren först...så länge kan jag visa två alster, gjorda till Swescrapbookbloggen, med material sponsrat av
Arkivet :

Inte jättebra bilder av dessa två, men orka i den här värmen...ha en go lördagskväll!