Oh, my...

Vilket fullständigt underbart vårväder vi haft i helgen! Och vi har hittat ett hus vi är väldigt intresserade av; nu återstår att se hur budgivningen blir...

Söndag kväll och här sitter jag, återigen, framför datorn...har en förmåga att, liksom, bara bli kvar efter att "jag ska bara kolla en sak..."

Hmmm, får nog allvarligt se över mina datorfasoner! Men jag har kommit igång med digiscrappandet och det är svårt att låta bli. Här kommer några nya;

Jag har fått lite "dille" på de lite äldre fotografierna; är nog lite småbarnssjuk kanske...

Äsch, ser att jag glömt ramar på layouterna; får fixa det imorgon...den övre har vit bakgrund bakom det blå...

Åh, vilken underbar dag!

Nu är det verkligen vår ute! Och semestern är alltför långt borta...Nu går jag och sätter mig på balkongen och bara njuter en stund!

Gör ett nytt försök...

...med att ladda upp bild.Cred: Vintage Spring - VM Squared Design

Ja, se där, det fungerade nu, efter omsparande och annat joxande. Idag har J varit på kalas på Lek & Buslandet och vi övriga har åkt runt och letat skor...jag tycker det är jättejobbigt att hitta ett par snygga, inte så klumpiga sköna gympadojjor; de får inte vara för tunna i sulan och inte heller så klumpiga. Converse funkar inte för mig pga av de tunna sulorna, tyvärr och jag gick tomhänt från varenda sportaffär...får nog fundera om lite; kanske får köra lite joggingvariant ändå...

Nu, lite mer digiscrapping, kanske? Tror det blir så...hej så länge!

Det är KUL att scrappa igen!

Digiscrappa, alltså; har inget som helst sug efter pappersscrapping, men vem vet? Bakom mig ligger liten och sover så gott; han har ett väldigt behov just nu, av att somna i min säng, eller på soffan och så får det väl vara ett tag då. Det är ändå inte varje kväll och han har somnat i egen säng ända sedan han fick en. Det är mysigt att höra hans lugna andetag!

Jag har scrappat två layouter ikväll och jag har lärt mig dropshadows, men glömde bort det på den första! Helt crazy tjej!


Cred: Amy Stoffel - My best bestest friend - Scrapmatters

Och där får jag avbryta dagens inlägg, eftersom det helt enkelt inte går att lägga till fler bilder...vi ses, hörni! Trevlig lördagskväll!