Nystart under planering

Ja, inte jag alltså, men SweScrapbook håller på för fullt. Det känns jättekul och jag är inspirerad till tusen igen! Håll utkik!

Jag fick en award häromveckan, av Mysmumlan, en tjej som scrappar helt underbart! Tack för den! Naturligtvis finns det regler för hur man skickar denna vidare, men jag bryter dem och delar ut en kollektiv award till alla er som scrappar, oavsett stil! Så, håll tillgodo:Idag fick jag nästan lust att springa omkring i det tropiska skyfall som kom; regnet var alldeles ljummet! Enda kruxet var att det kändes lite genant att komma som Miss Wet T-shirt till dagis och hämta sonen...annars hade jag nog gjort det!

Helgen är ganska obokad, förutom ett besök till bror med familj. Därifrån åker vi sedan med gratis platt-tv (japp, gratis!) och resten av helgen hoppas jag kunna ägna åt scrapping; jag är sugen!Trevlig helg till Er!

Yes, please!

Prima ger bort...


Ta chansen du med:

Primas give-away

Olika stilar

Fick hem mitt månadspaket från Scarlet Lime idag och satte mig direkt att scrappa. Var helt inställd på att göra en enkel layout och det blev det också:Jag tänker avsluta prenumerationen på paketen, mest för att de inte riktigt motsvarar mina förväntningar, men också för att jag scrappar så lite just nu. Jag vill helt enkelt själv välja papper och dekos och får rätt mycket för de pengar som ett månadspaket kostar...

Idag har jag vabbat; fick hämta hem J igår efter att han kräkts och där går magsjuka, men han har inte fått upp något mer sedan han kom hem, så idag har han fått vara ute och leka. Det har varit så klibbigt väder, men jag har njutit ändå; det är rätt gott när barnen blivit så stora att de kan vara ute själva! Vad mycket jag får gjort hemma! 

Några foton som avslutning, kanske? Action av
maybemej
 


Inte blev det många sådana här dagar, inte...


Jag lämnar er med en önskan om en trevlig helg! Vi ses!


Ähum, hej!

Måste nog erkänna att det kändes lite tomt utan bloggen, så jag är väl tillbaks igen, tror jag. Kanske inte med uppdateringar särskilt ofta, men ibland dyker jag upp som gubben i lådan...

Igår gjorde jag en layout till en utmaning på
Lets Get Shabby:


Hur har ni råd som gör layouter i den här stilen hela tiden? Det är ju en grym styckkostnad/lo!

Jag måste nog trycka in ett foto på sonen också innan jag avrundar för den här gången...


Ok, god kväll från en plats nära dig!

Ok, hej då!

Nu tror jag att jag är färdig med bloggandet; läsarantalet minskar, min lust att scrappa är inte längre så stor och det var ju faktiskt anledningen till att jag startade den här bloggen; som ett slags galleri...

Kanske återkommer jag, kanske inte, men tills jag vet att det här beslutet är definitivt säger jag:

Hej då till er som troget återkommit till mig och givit mig lust att fortsätta blogga! Hej då till alla goa tjejer som scrappar; hoppas ni fortsätter finna glädje i er hobby!

Annika


Fler bilder...

Fortfarande min!


Söndervig - sandskulpturerna stad! den utställningen besökte vi förra året, så det kändes inte aktuellt att göra detsamma i år. Vi tog tåget runt byn istället!


Ge pappa en puss, då! " Aldrig i livet, det får bara tjejer!"


En kram går bra!

 
Hur många foton som helst med sonen tuggandes på något!


På cykeln mot Hirtshals fyr! Jäklar, vilken fart han får upp!


Ett vackert område, med sandbunkrar från kriget, som man kan gå in i.


Tja, vad ska jag säga; är enormt höjdrädd, ändå ska jag upp i fyren! Slängde iväg ett snapshot med kameran och det var det enda som togs! Sedan sprang jag ner...Spökade visst i bunkrarna! Tror jag det, med en sådan historia!


Idag har jag scrappat! Rätt så längesedan sist; har insett att den där härliga lusten att scrappa aldrig mer kommer att infinna sig, så det är väl bara att sätta sig och göra det, helt enkelt! Ingen idé att invänta inspiration!