Stämplar kan man ha till mycket...

Inte behöver de ligga och damma i lådorna; de vackra vita stenarna från Danmark fick lite ord på sig och blev genast mer intressanta:Just nu är lusten att scrappa sådär låg igen, men jag vet ju att det går i intervaller numera, så jag oroar mig inte längre...den här fick jag ur mig igår:


( Scarlet Limes oktoberkit) 

Dagens glädjor - bubblande barnskratt och goa pussar!

Scrap och foton...


(Scarlet Limes oktoberkit)

(Färgutmaning på swescrapbook)
 _________________________________________

Och så fler foton då...om det går...


Nä, fler än så går inte på den här sk-tbloggen; fattar inte vad som är fel, men jag har samma problem med att ladda upp, som jag hade igår, så nu går jag och tittar på tredje Johan Falkfilmen istället...

Foton och scrap

Väldigt ojämn är jag i mina uppdateringar, men så får det vara...

Dagen idag har varit en mycket vacker dag med långpromenad på schemat. Kameran följde med, vilket den inte gör särskilt ofta just nu. Några bilder blev jag riktigt nöjd med:


(Action av Maybemej/free)


Här skulle det komma ett par till, men de går inte att ladda upp...så jag försöker med ett par från förra lördagens stora event, Walking with the dinosaurs, på Scandinavium. Det var en riktigt fantastiskt bra show! Lite svårt att få till bra bilder dock; jag behöver ett mer ljusstarkt objektiv...

Den lille mannen ni ser är Per Graffman, som spelar den paleontolog som utgör berättare under föreställningen. Nu blir det filmtajm!

Uppdatering...igen!

Den här gjorde jag igår och det var den första jag gjort på länge som inte är till någon utmaning på Swescrapbook:De här två, däremot, har nyligen visats:Missat!

Jag satt i lugnan ro häromdagen och scrappade till utmaningen "In memorian" på Swescrapbook; tänkte att jag plåtar av den imorgon...och missade hela deadlinen! Så kan det bli, men jag kan ju fortfarande visa den här:

 

Joels farmor dog plötsligt för två månader sedan och jag ville ge honom ett minne av henne. Jag har blurrat texten eftersom den är personlig och riktad endast till Joel...

Utanför mitt fönster blåser det halv storm; jag hatar verkligen blåsten som hösten för med sig! Den förtar hela känslan med vackra höstdagar, fulla av färg och hög, härlig luft...nä, jag är inte överdrivet förtjust! Flytta hela Sverige ett par hundra mil söderut, röstar jag för! Nu ska jag Photoshoppa och övervaka grytan som puttrar på spisen!

Mer nytt!

Denna gång är det en Shabby Chick-utmaning på Swescrapbook; kika in och kolla mina medinspiratösers bidrag; mycket snyggt!Den här har jag gjort med september-kitet från Scarlet Lime. Har tänkt avsluta den prenumerationen, men gillar det kommande oktoberkitet, så ett tag till blir jag kvar...