EOV - VäxaSwescrapbook förstås! Kika in där och inspireras och skicka in ett bidrag du också! Jag, för min del, går och bowlar...

Ooops!

Upptäckte just att jag inte tagit ett enda foto under hela november! Förutom på layouter, då. Så lång paus har jag aldrig haft! Nåja, december lär väl uppväga det, kantänka...trevlig helg på er!
Annika
_______________________________________

Just found out I haven´t shot one single pic during november! Except from layouts, that is. But such a long break from the camera I don´t think I´ve ever had! Oh, well, guess december will be one long photoshoot instead...have a nice weekend!
Annika

Muskler...

Idag berättade Joel för fröknarna på förskolan att hans pappa är görstark och har stora muskler armarna. Men mammas muskler hänger under armarna...

Visst vill du bli inspiratör på Swescrapbook.blogg?

Då är detta chansen för dig - Swescrapbook.blogg.se.

Så här står det:


"{Vi söker inspiratörer!}


Vi söker 5-10 nya inspiratörer till vårt trevliga gäng! Vi söker dig som är intresserad av att skapa tillsammans med oss, som vill inspirera andra. Det spelar ingen roll om du enbart scrappar eller enbart gör kort eller gör båda delarna.

Vi ser helst att du har möjlighet att skapa några gånger i månaden eller mer, att du hjälper oss att komma på nya uppdrag och tips. Kanske skriva en artikel eller steg-för-steg beskrivning för hur man kan göra olika alster. Vi söker någon tycker det är roligt att leta nyheter om produkter och annat på internet, någon som vill leta trender och skriva inlägg om det osv.

För att vi i teamet ska kunna bestämma oss behöver vi följande från dig:
1. En presentation om vem du är, hur länge du scrappat/gjort kort, varför du vill ingå i vårt team, varför just du passar oss och vad du tror kan bidra med
2. Skicka 2-3 layouter/kort till oss som personifierar din stil. De behöver inte vara nya, de får vara visade och publicerade på internet.
3. Gör en enklare steg-för-steg beskrivning med text (och gärna lite bilder) då du gör en layout/ett kort.
4. Gör ett nytt alster utifrån en egenritad skiss (som du skickar med din ansökan) plus ytterligare ett alster utifrån nedanstående färgkarta:


Vi förbehåller oss rätten att publicera de skisser, tolkningar, steg-för-steg-beskrivningar i bloggen efter att vi valt inspiratörer.

Maila dina bidrag till oss på swe.scrapbook@gmail.com och märk ditt mail SWE inspiratörer. Senast söndagen den 7 december 2008 vill vi få dina bidrag, så återkommer vi så snart vi kan.

Hoppas ni vill vara med!
/Helene och teamet"

Veckans ord

Swescrapbook är ordet denna vecka - Rynkor:Damerna är klippta ur ett ark från Graphic 45 och jag gillar dem massor!

Tillägg

Jag kanske ska tillägga att nedanstående kvinnolänk faktiskt har scrapbooking som yrke, så det är inte så konstigt att materialmängden är HUGE! Hon får liksom massor av material skickat till sig, bara sådär liksom...och någonstans måste det ju förvaras...(pssst, Jennifer, här finns plats!)

Avundsjuk? Jag?

På detta scraprum och allt material? Nääääääääääääääää......kolla själv - Jennifer Mcguire Ink 

Jag har ett skrivbord, modell mindre i ena hörnet av vardagsrummet, ett skåp, en mappvagn och en typ byrå med många lådor stora nog att lägga layouter i. Och thats it! Jo, nog är jag avis...

Fast jag har ändå gjort lite nytt, trots dreglet som hänger i min mungipa:Och ett kort, vilket inte är något jag brukar göra:Måste erkänna dock, att det är ganska kul med kort...

Ett Ord i Veckan

Det är utmaningen jag håller i på Swescrapbook och ordet är denna gång "Make-up". Så här tolkade jag det:Aaaah, Webster Pages är alldeles, alldeles helt fantastiskt vackra! Och jag har funnit två nya kompisar till, Graphic 45 samt norska 3ndyPapir. Mums för en hungrig tjej!

Tydligen har vår effektiva tull bestämt sig för att beslagta alla paket från Studio Calico denna gång...fortfarande säger jag grrrrrrr! Ha det gott till nästa gång!
Annika

Skit också!

Mitt  Studio Calico-paket har fastnat i tullen...grrrrrrr......

Ska de va så himla svårt?

Att släppa datorn och gå till scrapbordet, alltså??? Hmm, vilken dålig karaktär jag har...där ligger en layout jag hållit på och pillat på i flera dagar nu, men inte riktigt orkar göra klar. Och när jag nyss skrev ut ett foto, blev det helt randigt...färgen är visst på väg att ta slut, ojdå! Tur att Crimson finns!

Ett sommarfoto mitt i allt regn och rusk:


Dagens Gnäll:

Hur kan man sätta på ett barn långkalsonger+joggingbyxor+fleecefodrade regnbyxor+vanliga galonregnbyxor??? Herregud, pojken måste svettats kopiöst! Nog för att det är bra att lära barn att ta på sig själv, men som personal på förskolan måste man väl ändå hålla lite koll på när fyraåringar klär på sig?

(Obs Det här är naturligtvis inte en attack mot samtliga förskolelärare, bara en reflektion över personal på förskolan där vår son vistas!)


Update...


Är du besatt av scrapping?

Eller är det helt enkelt bara en hobby? Ibland känns det som om den slukar mig; hela livet kretsar liksom kring scrappingen....hur är det för dig?

Jag är i alla fall rätt trött på att se mina layouter just nu och kände att jag måste göra något jag jag inte brukar göra. Att använda färg och wellpapp är sådant jag inte brukar göra, i alla fall inte i den här utsträckningen: