Ett Ord i Veckan

Det är utmaningen jag håller i på Swescrapbook och ordet är denna gång "Make-up". Så här tolkade jag det:Aaaah, Webster Pages är alldeles, alldeles helt fantastiskt vackra! Och jag har funnit två nya kompisar till, Graphic 45 samt norska 3ndyPapir. Mums för en hungrig tjej!

Tydligen har vår effektiva tull bestämt sig för att beslagta alla paket från Studio Calico denna gång...fortfarande säger jag grrrrrrr! Ha det gott till nästa gång!
Annika

Kommentarer
Postat av: Heléne

Mmmm! Mycket vackert! Fyyy så tråkigt att fastna i tullen och det värsta är ju att det tar sån tid innan man får grejerna :( Kram H

2008-11-15 @ 16:22:11
Postat av: Aase/ängel60

Underbar LO, hoppas tullen vaknar till liv och fattar att det "bara" är scrapsaker i paket inget speciellt värdefullt......utom för en som väntar :)

Kramkram Aase

Postat av: Meri

Åh, så underbar titel! Jag skrattar och skrattar för att det har jag också sagt många gånger (fast inte tänkte på att man kunde se fin ut och scrappa "in style"!) Så fantastiskt! Tack för all inspiration du sprider!

2008-11-16 @ 23:34:47
URL: http://meritxell-scrap@blogspot.com
Postat av: Anonym

hihi...ja det vore drömmen! =)Underbar layout!

2008-11-17 @ 09:46:43
URL: http://kathis.blogg.se/
Postat av: Yvonne

haha jag beställer en likadan när jag blir snuskigt rik! Jättesnygg LO!!

2008-11-17 @ 21:20:05
URL: http://www.yvonnescrap.blogspot.com
Postat av: Daniel Askeland

Wow..For en kjempeflott LO!!Digger den! :PMvh

Daniel

2008-11-17 @ 21:41:45
URL: http://www.danielshobbyblogg.blogspot.com
Postat av: Lisbet

Hej hallo!Tisdag kändes som en bra dag för en blogrunda. Hoppas allt är gott med dig och att du börjar ladda för första advent.Underbart vacker LO - bakgrundspapperet är urtjusigtJag har gjort en kalender till ett projekt, med det menar jag att jag tillverkat en liten svensk med en bild för varje månad och med röda söndagar. Den är enkel men funktionsduglig. Du kan hämta hem den från min och systers blog. Det ligger med ett a4-blad med alla månaderna (bara att skriva ut – klippa och använda) samt en png-fil för varje månad.

Du hittar den på;

www.articsisters.blogspot.comSkriv gärna en kommentar så blir vi glada.

2008-11-18 @ 15:31:15
URL: http://articsisters.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback