Auf wiederhören!

Jetzt fahre ich nach Deutschland!
Hepp!

No more Studio Calico...

Jo, ett kit till blir det, men sedan avslutar jag prenumerationen.; har inte tyckt särskilt mycket om deras senaste paket, så bye bye! Har satt upp mig på väntelista till Scarlet Lime istället, de har vääääldigt fina paket!

Jag förbereder mig för helgens Scrapkryssning. Ska beställa foton från Crimson ikväll och fixa i ordning några kit för resan. Jag tar inte med mig så mycket, dels finns ju butiker ombord och till alla kurserna ingår material. Kul ska det bli!

Så här såg det ut på vår gård igår natt kl 24.00


Så här geggigt ser det ut idag...bläh!

La famigliaMelodifestivalen...

Alltså, den fångar mig bara inte längre! Så därför fixar jag bilder till scrapkryssningen istället. Jag har plåtat så lite den senaste tiden; det är så trist med inomhusfotografering och jag har inget ljusstarkt objektiv ännu. Och utomhus är det ju jacka och mössa enbart, inte heller så kul. Men nu är kameran med hela tiden; vill ju helst ha nya bilder att jobba med, men en del gamla bebisbilder får allt hänga med också...

Scrappandet är inte prioritet på, men då och då värker jag fram en. Den här är till veckans ord på swescrapbook:


Jag gillar verkligen att scrappa gult!Nu ska jag lägga mig och lyssna på slutet av min ljudbok, somnade ifrån igår...

Att påbörja ett projekt!

Det är jag jätteduktig på! Att slutföra dem...tja, ibland tar det väääldigt lång tid!  Som med det här broderiet:


Det påbörjade jag inför Joels första jul...äh, bara tre och ett halvt år sedan ju!

Lite nyttSå värst mycket fuskande blev det inte igår; öppnade en flaska vin, men huh, det fick jag hälla ut och iddes inte öppna en ny. Jag har liiiiiite svårt för att äta alla dessa ägg och så mycket fett och min mage är nog lite i chocktillstånd över det, så jag har inte fått i mig tillräckliga mängder under några dagar och NU är jag GODISSUGEN! Så förbenat sugen...

Men ger upp, det gör jag inte, för det är väldigt tilltalande att äta sund mat och därför fortsätter jag. Jag närmar mig 50 och har en liten, det har fått mig att se över mitt liv och mina vanor/ovanor. Det var förut väldigt lätt att lägga in ett och annat halvfabrikatsmål under veckorna men se, det gör jag inte alls längre. Jag måste helt enkelt se till att ta väl hand om mig själv och de mina och därför är det ett enkelt beslut! Sund, nyttig och så mycket som möjligt ekologiskt är min melodi!

Trevlig lördag på er!
Annika

Digiscrap

Jag måste nog snart testa det, för det finns såååå mycket snygga digigrejer! Men jag undrar en sak; ni som digiscrappar är väldigt noga med att ge credit till den som skapat seten, varför är det så? Det borde ju vara lika viktigt vid vanlig papperssrap; de har ju också en tillverkare?

Har jag förresten nämnt att jag ska med på scrapkryssningen? *ler* Det är inte jättelänge kvar nu! Och jag måste verkligen se till att skaffa bra bilder nu, har varit väldigt oflitig med kameran sista tiden, fast det är jag å andra sidan alltid vid den här tiden på året...

Och idag ska jag ha en riktig fuskardag, tror jag, vräka i mig både det ena och det andra; vi är utan barn ikväll, han sover hos mormor och morfar! Ha en skön kväll!

EDIT:
Jag håller helt med dig, ulrikaulrika, när det gäller freebies i digivärlden, men jag tänkte mer på designers som t ex  Rhonna Farrer, vars kit man köper.
 

 

GI-viktkoll

Nu har jag gått med och om någon vill vara min vän där, så heter jag likadant där som här! Nu börjar jag om med rivstart, på riktigt, för nu har jag ett verktyg till min hjälp och det måste jag ha för att greja det här. Det fungerar inte om jag ska göra det på egen hand. Fast jag har faktiskt gått ner 3 kilo under januari, men känner att jag börjar "fuska" lite här och där, som jag alltid gör när jag tycker jag varit duktig!

Ska bli fasligt kul att köpa ny vår/sommargarderob till den här kroppen:


Jaja, drömma får man ju, eller hur? Bäst att tillägga att jag klippt in mitt huvud på Heidi Klums kropp, det är alltså INTE jag! Fast man kanske inte får göra så här? Men det är väl ganska tydligt att det är mixtrat med...
___________________________________________

Ok, just want to make myself very clear here; it´s NOT my body, but Heidi Klums! I just roughly copied my head onto hers, dreaming of a new, thinner me until summer!  So, fake image, ok?

Jag behöver vita cardstock...

Men det tänker jag inte köpa förrän Scrapkryssningen avseglar!  Under tiden gör jag av med papper jag har här hemma.


Som många andra har jag tagit tag i det där med vikten och försöker följa GI-metoden. Det funkar bra och nu ska jag gå med i GI-viktkoll. Idag gjorde jag dessert, kokospannkakor med vispgrädde och bär. Fy farao, vad äckligt! Jag reagerade redan när jag såg receptet, bara grädde, ägg och kokos och det smakade precis som; just det, omelett med kokos i! Vi åt inte upp dem...