Jag behöver vita cardstock...

Men det tänker jag inte köpa förrän Scrapkryssningen avseglar!  Under tiden gör jag av med papper jag har här hemma.


Som många andra har jag tagit tag i det där med vikten och försöker följa GI-metoden. Det funkar bra och nu ska jag gå med i GI-viktkoll. Idag gjorde jag dessert, kokospannkakor med vispgrädde och bär. Fy farao, vad äckligt! Jag reagerade redan när jag såg receptet, bara grädde, ägg och kokos och det smakade precis som; just det, omelett med kokos i! Vi åt inte upp dem... 

Kommentarer
Postat av: Ulrikaulrika

Postat av: Ulrikaulrika

Synd att du inte gillade kokospannkakor! Ett tips kan vara att "mala" kokosen först i någon typ av mixer (en bullit har jag läst är bäst) eller att låta smeten stå en stund innan stekning så att kokosen tar upp vätska och det hela bli jämnare i konsistensen.

2009-02-02 @ 08:54:36
URL: http://www.ulrikaulrika.se/
Postat av: Monnah

"...inte förrän scrapkryssningen avseglar...". Inte alls avundsjuk. Eller? :-) Jag hoppas verkligen att ni får det toppenbra! Kram

2009-02-02 @ 11:52:40
URL: http://monnahs.blogspot.com
Postat av: Skumpis

Fniss. Jag gjorde också kokospannkakor idag, men jag tyckte de smakade helt okej även om jag hade föredragit lite sötare bär. Men har man hållt på med GI ett tag så är man glad för vad som helst som liknar dessert ;-)

2009-02-02 @ 13:51:06
URL: http://skumpis.blogspot.com
Postat av: Charlotta

Gillar LO:n med tre foton - utan fotomatta och alldeles intill varandra!!! Har jag aldrig provat men jag ska "lifta" din LO när jag lyckas få tag på tre nästan likadana foton fgrån samma tillfälle!!!

Lycka till med dieten!

2009-02-02 @ 16:37:33
URL: http://lavikingascrapp.blogspot.com/
Postat av: maybeme

Den här Lo´n var superfin. gillar den massor.

2009-02-14 @ 20:38:52
URL: http://www.maybemej.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback