På västfronten intet nytt...

...nä, stämmer bra, jag har inget nytt! Förutom att jag backade ut från ett garage idag och lyckades bryta backspegeln...ibland lönar det sig liksom inte att jobba! Suck!

Fråga till er med 3,5-åringar; vad leker era barn med? Har ni några bra julklappstips?

Kommentarer
Postat av: Aase/ängel60

Typiskt med sönderbackad spegel... bara gilla läget.
När min son var ca 3-4år gillade han Lego och Brio´s
trämekano. Men nu har det ju pluppat upp en massa annat, fast fortfarande är lego en storfavorit hos många barn. De kan ju ha det så länge.....
Ha en skön helg. kram Aase

Postat av: fraise

Nää- så trist med sönderbackad spegel! :-( Ang. leksaker...Jag tror också på Lego. Eller kanske ett garage? Eller spidermanstuff?? Min son är helt galen i ovannämnda saker. Även om han är nästan ett år yngre. Smågrabbarna på dagis i samma ålder verkar gilla ungefär samma sak de också. Kram och ha en trevlig fredagkväll!!

2007-11-02 @ 18:10:04
URL: http://scrapblocked.blogspot.com/
Postat av: Karoline

Hej!
Maja är ju bara 3år och så är hon ju tjej...men vi ska köpa ett ritstaffli, det som fnns på Ikea. En mikrofon på stativ och playmobil el lego saker. Och så blir det nog lite mer tjejiga saker som barbie och my little pony tror jag... Antagligen inte till så mycket hjälp för dig...:-)
(Kanske ska tillägga att hon fyller år 27e så det blir mycket på en gång...) Andra bra saker är spel, pussel och böcker. Lite pysselsaker kanske, klistermärken mönstersax mönstrad tejp osv...

Hoppas att ni får en bra helg!
*kram*

2007-11-02 @ 18:43:31
URL: http://frusigoldson.blogspot.com
Postat av: MiaMaria

Trist med sönderbackad spegel :(

Mina barn gillar/har gillat framför allt
- leksaksmat
-My Litte People figurer av alla sorter

2007-11-02 @ 18:50:09
URL: http://sarnhammar.se
Postat av: Fia

Hej!
Min son är lika gammal och han äääälskar lego. Hans nyaste passion är Brio trämekano, som finns på dagis. Sånt kommer nog tomten med! Annars gillar han sin spis och alla kastruller och sånt. En anna stor favorit är spel, typ domino o sånt. Måste tipsa om en favorit; "Steka ägg"! Riktigt roligt spel!

2007-11-03 @ 12:25:25
URL: http://fialoppansblogg.blogspot.com
Postat av: Smarre

Min son fyller snart fyra och han älskar briotågen, lego, snickarsaker och att vara mekaniker. Tror att det blir ett eget fint riktigt snickarbälte till honom i år.

2007-11-04 @ 07:58:01
URL: http://mariekarlsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback