Veckans utmaning...

...Swescrapbook.blogg står jag för. Är du med på den?

Annikas utmaning:

"Spetsar är något jag har börjat använda på var och varannan layout jag gör just nu, tycker det är väldigt fint! Så det blir min utmaning till er; använd spets på din LO! Så här blev mitt bidrag till min egen utmaning"

197060-248


Trevlig helg!


Kommentarer
Postat av: JEN

Sitter just och bläddrar igenom gamla utmaningar på Swe. Och vecka efter vecka, månad efter månad så har du helt underbara LOs att visa! Snygga, lekfulla, färggranna, fulla av stämning. Du är så himla duktig Annika, jag önskar jag kunde skapa på samma opretentiösa sätt som du - you make the great seem like a piece of cake! Ha en skön fredagskväll! *kram*

Postat av: Yvonne

Håller med dig! Älskar spets och har liet svårt att låta bli att ha det på VARJE lo jag gör ;-)

Jätteffin layout! Härligt vårig med snygag kort på mamman! :-D

Trevlig helg!

2008-04-11 @ 20:57:20
URL: http://www.yvonnescrappar.blogspot.com
Postat av: Skumpis

Kanonsnygg och jag måste komma iväg och köpa spets!!!

Trevlig helg!
Kram!

2008-04-12 @ 12:45:41
URL: http://skumpis.blogspot.com
Postat av: Monica

Jag blev på gott humör av den här layouten! Här hemma brummar stora fläktar och försöker torka ut vattenkatastrofen som hände här i onsdags då jag och maken var i USA och förlustade oss... Känner verkligen inte för att scrappa, så andra kreativa människor (som du) får pigga upp mig lite. :-)

2008-04-12 @ 18:32:33
URL: http://monnahs.blogspot.com/
Postat av: fraise

Jättefin LO! Du gör SÅ mkt underbart du!! HAde jag orken så skulle jag hugga tag i lite spets och sätta mig vid scrapbordet. Men tyvärr har jag "flunsan" just nu- så det blir ingenting av någonting istället!! Fyy- nu förstår jag hur pyton du mådde under din influensa. Det är verkligen HEMSKT det här. Kram på dig och ha det så gott!!

2008-04-13 @ 15:53:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback