Tack tullen!

För din fina avgift på mitt månadspaket från Studio Calico...166 spänn!!!! Hoppas verkligen att kommande paket inte går samma öde till mötes, för då avbeställer jag; paketet är helt enkelt inte värt så mycket! Övriga prenumeranter på ST:s kit, har ni fått betala lika mycket?

Hmmm, väldigt få besökare jag fått plötsligt, är bloggen för trist, eller?

Kommentarer
Postat av: Marie

Jag lyckades slippa! ;) Men jag håller med dig, det kan inte kosta så varje gång. Hoppas att Studio Calicos åtgärd ska lösa problemet med tullen!Trevlig helg och mysig advent!

kram, MariePs. Jag tycker inte din blogg är tråkigt, jag läser så fort du uppdaterar, då jag prenumenerar på din blogg.

Postat av: Jen

Drygt med tull!! tvi Det fick jag var och varannan gång på mitt Paperposies-kit... sa till slut upp det. Typiskt... Det där med bloggen - jag är alltid här och kikar, men jag tyckte att det hände nåt för kanske 2 månader sedan - swoosh så var flera av oss lååångt nere på listan, iaf om man kollar via Scraptoppen. Tyckte det var lite skumt.... konspiratoriskt lagd ;-) Kram!

2008-12-06 @ 01:08:49
URL: http://www.langsammascrapparen.blogspot.com
Postat av: Skumpis

Jag är en usel bloggare nu för tiden. Och en ännu sämre kommentator. Men jag är här med jämna mellanrum och beundrar dina layouter och foton! Så himla härlig den nya sommarlayouten är!!!Kram

2008-12-08 @ 10:05:56
URL: http://skumpis.blogspot.com
Postat av: cattis

På det här forumet har Lilo och andra skrivit om just Studio Calico och tullen. Ifall du vill läsa lite...visst fler som fastnat i tullen.

http://alltomscrap.forum24.se/alltomscrap-about7273.htmlOch din blogg är inte alls tråkig...jag kikar in då och då! =)Kram!

2008-12-08 @ 13:10:17
URL: http://kathis.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Jag fick betala för mitt novemberpaket (lika mycket) men det slapp igenom utan problem i december. Jag kommer dock att avsluta min prenumeration efter januaripaketet (minst 6 månaders prenumeration innan man fick avsluta utan straffavgift!), eftersom jag tycker de är lite tråkiga+dålig valuta för pengarna...

2008-12-19 @ 13:42:02
URL: http://myransmemoarer.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Obehagligast var ändå texten på avin "vi registrerar din legitimation"... jaha, varför då? och dummast var speditionsavgift 50 kr - jag tror faktist studio calico hade betalt för frakten ända fram till Umeå...

2008-12-19 @ 13:51:17
URL: http://myransmemoarer.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback