Onsdag kväll och jag har målat färdigt...

...väggen i Joels rum! Nu är jag skitnöjd och tänker inte göra om där mer. Lite nya kuddar, gardiner och en knallig grön "ryamatta" till så är det klart! Och med det är dagens inlägg färdigt; nu ska jag måla Mickispisen och docksängen...

PS Dagens gnäll utgår ikväll pga att jag helt enkelt inte kan hitta något att gnälla om! Men det är ju kul att ni uppskattar det! Hej, hej!

Kommentarer
Postat av: Heléne

Fräsen är ju allas vår Fraise :-) Hon tog svängen förbi Älvsjömässan med sina två små söta troll och sa hej! Kul att träffas irl! Gött att du blev nöjd med din piffing i Joels rum! Vi ska precis göra om i hallen, dvs jag bestämmer hur det ska se ut och sambon gör jobbet. Jag är inte mycket till hjälp eftersom mina händer inte når förbi magen ;-) Ha det gott! Kram H.

Postat av: Heléne

Aahaa! Tänkte du så :-D Det är tyvärr(?!)bara värmlänningar på bild (Team Annas Scrapbooking kan man säga) ;-) Mässan var bara för företagare så jag & Fräs fick träffas i entrén en liiiten stund. Nästa gång ska jag se till att fånga även Fräs på bild! Tänkte inte på det! :-)

2008-01-23 @ 23:41:53
Postat av: Aase/ängel60

Va? Inget gnäll, vad synd.... så roligt att läsa :) Men skönt att det känns bra det mesta hos dej.
Kram Aase

2008-01-24 @ 16:35:11
URL: http://angel60.blogg.se
Postat av: Caroline / Mizty

Cool ny LO!! Hoppas allt är bra med dig. Har du lyssnat på Levande begravd?? Superbra tycker jag!
Kika i min blogg ;-)
Kramizar

2008-01-27 @ 13:29:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback